Onze partners

Wij doen dit werk niet alleen. Groen Opwekken En Delen doen wij samen met onze partners!

Tenten Solar

Tenten Solar B.V. is de specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. De meeste van (de installaties van) onze zonnepanelen zijn te danken aan Tenten Solar.

Archipunt

Archipunt is hét ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving. Zij helpen ons bij het uitvoeren voor dakonderzoeken.

ENGIE

ENGIE bouwt, test en realiseert verschillende soorten zonnesystemen. Voor de zonneweide A28 Assen-West is ENGIE onze aannemer.

Drentse KEI

De Drentse Koepel Energie-initiatieven zet zich onafhankelijk in voor de belangen van energie-initiatieven in Drenthe. Coöperatie GOED is lid van deze koepel voor alle projecten in Drenthe.

Energie Samen

Energie Samen is de landelijke koepel en belangenorganisatie van energiecoöperaties en andere collectieve energie-initiatieven. We zijn lid en maken gebruik van ‘Econobis’, het administratiesysteem dat door hen ontwikkeld is.

Nationaal Programma Groningen

Nationaal Programma Groningen is een samenwerkingsverband van Rijk, provincie en gemeenten. In 2019 kregen wij een ontwikkelsubsidie voor het ontwikkelen van de Zon Op Alle Daken methode, waar coöperatie GOED gebruik van maakt.

Gooi op Groen

Gooi op Groen is een servicecentrum dat ondersteuning biedt aan organisaties, instanties, gemeentes, coöperaties en bedrijven. Zij zijn onze samenwerkingspartner voor GOED projecten in het Gooi.

Zon Op Alle Zaken

Zon Op Alle Zaken BV is het maatschappelijk ontwikkelbureau van Hotze en Musetta (initiatiefnemers van coöperatie GOED), en bedenker en beschermer van het concept. Projecten worden door hen ontwikkeld en als een project zeker doorgaat, vindt de zogenaamde “financial close” plaats en neemt coöperatie GOED het project op in haar portefeuilleMeer hierover lees je in de veelgestelde vragen.

Greenchoice

Greenchoice is een Nederlands energiebedrijf dat uitsluitend groene energie levert. De opgewekte stroom van de meeste GOED projecten verkopen wij aan Greenchoice.

om | nieuwe energie

Om | nieuwe energie is een energiebedrijf dat alleen stroom uit duurzame energiebronnen levert. De stroom die wordt opgewekt op het dak van Scouting de Jutters verkopen wij aan om | nieuwe energie.