Investeer GOED

Doe mee met onze participaties! Dit is voor zowel voor bedrijven als voor particulieren dé mogelijkheid om je geld GOED te investeren.

Wat zijn participaties?

Een participatie heeft het karakter van een obligatie en bestaat uit een schuldbewijs van coöperatie GOED U.A. aan de participant, met recht op een vaste rente en met een recht op terugbetaling. De participaties worden alleen uitgegeven voor projecten die klaar zijn voor uitvoering. Alle ontwikkelrisico’s zijn weggenomen en het project heeft daardoor een laag risicoprofiel. 

Participaties hebben een nominale waarde van €50 per stuk en zijn beperkt tot maximaal 10% van de totale uitgiftesom per persoon, met een nominaal maximum van 400 stuks per persoon (€20.000). De looptijd van de participaties is 15 jaar. De vaste rente staat vermeld in het bijbehorende Projectmemorandum. De participatie wordt geleidelijk afgelost gedurende deze periode en is in het geheel terugbetaald na de looptijd van de participatie. De participaties worden door coöperatie GOED U.A. op naam geregistreerd.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.


Projecten

Eventbar
Nienoord
Augustinusga
ASSEN A28

Belangrijke informatie voor geïnteresseerden:

Investeer pas als u goed begrijpt wat wordt aangeboden;

Spreid uw investeringen om risico’s te beheersen;

Investeer nooit geld wat u niet kunt missen.*

* Het Nibud adviseert een financiële buffer aan te houden. Kijk op nibud.nl voor meer informatie.


Nog geen lid? Meld je nu aan!