Fijn dat je ons gevonden hebt


Waarschijnlijk krijg je onze flyer in je handen gedrukt van je kind(eren), sorry daarvoor.
We vertellen je graag meer over die flyer.

Eind 2024 wordt de GOED zonneweide in Assen gerealiseerd. De opbrengsten van deze zonneweide gaan naar een fijner Assen terwijl we klimaatverandering tegengaan. We hebben ook jouw stem nodig om Assen toekomstbestendig te maken.

Dat kan door het formulier in te vullen of GOEDe Vriend te worden. Als je GOEDe Vriend wordt blijf je op de hoogte van het project en kun je meestemmen in de opbrengstenverdeling. Anders teken je mee en heb je op die manier impact gemaakt. Hoe dan ook is jouw steunbetuiging zeer waardevol voor Assen!

IK TEKEN VOOR ASSEN

Wij geven jouw gegevens éénmalig door aan de Rijksdienst van Ondernemend Nederland zodat we daarmee de subsidie van 500.000 euro veilig stellen zodat we met deze zonneweide niet alleen duurzame energie opwekken, maar ook de opbrengsten daarvan in kunnen zetten om armoede en kansenongelijkheid in Assen tegen te gaan. Officieel word je mede-eigenaar van de zonneweide. Als je geen lid wordt, hoef je verder niets te doen en nemen we geen contact met je op. Als je wel lid wordt, kan je zelf meebeslissen over de verdeling van de opbrengsten. 


GOED: Groen opwekken en delen

Met, door en voor GenZ

Verdeel de opbrengsten met ons mee