Meld je aan als GOEDe Vriend

Als GOEDe Vriend help je bijdragen aan een sociale samenleving en klimaatverandering tegengaan. Het kost je niets, maar heeft een enorme impact.

Waarom GOEDe Vriend worden?

GOEDe Vrienden maken echt het verschil:

1. Hoe meer GOEDe Vrienden, hoe groter de beweging en hoe groter onze stem: “het kan anders”. Het geld dat de energieprojecten opleveren, geven we weg aan huishoudens en organisaties met een smalle beurs. In plaats van dat het verdwijnt in de zakken van buitenlandse investeerders. Met een grotere beweging kunnen we hierin meer voor elkaar krijgen. Samen kunnen we meer dakeigenaren en overheden overtuigen om mee te doen bijvoorbeeld.

2. GOEDe Vrienden in de buurt van een project zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de zogenaamde Postcoderoosregeling (SCE-subsidie). Wanneer een opwekproject bij jou in de buurt wordt gestart, maak jij het als GOEDe Vriend mogelijk dat wij deze kunnen uitvoeren. En dus de opbrengsten te kunnen weggeven in jouw buurt.

Het is eigenlijk een soort petitie die je tekent:
“Ik ben voor een eerlijke energietransitie, waarin ook mensen die het minder breed hebben, profiteren van de energietransitie”.

Zo (in)actief als je wil!

Je kunt een zo actieve en betrokken GOEDe Vriend zijn als jij zelf wil. Het minimale wat je hoeft te doen is onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Maar je kunt ook nog actief een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door aan te sluiten bij een werkgroep, helpen de burgerbeweging te vergroten, meer opweklocaties te vinden, etcetera. Op de vriendenpagina vind je meer info hierover.

Aanmelden

Om je aan te melden als GOEDe Vriend (= lid te worden), vul je onderstaand formulier in. Je ontvangt dan van ons de inloggegevens voor je GOED-account, waar je jouw lidmaatschap definitief kunt maken. 

Het huishoudelijk reglement van coöperatie GOED vind je  hier. Voor de statuten klik je  hier.

  Gegevens van de contactpersoon:

  Let op! Je kunt je e-mailadres voor maar één persoon gebruiken. 

  Meld je iemand anders ook aan? Gebruik dan diens (of een ander) e-mailadres. Maken jullie gebruik van hetzelfde e-mailadres en wil je toch lid worden,  e-mail ons dan je voornaam, achternaam en adres. Je ontvangt dan alsnog je lidmaatschapsbevestiging, nadat je per e-mail akkoord bent gegaan met onze privacyverklaring. Je krijgt dan geen eigen account op Mijn coöperatie GOED. Hiervoor is namelijk een ‘uniek’ e-mailadres nodig.

  Problemen met de reCAPTCHA? Probeer het via een andere browser of neem contact op via contact@cooperatiegoed.nl .

  Uitschrijven?
  Wanneer je het zat bent om GOED te doen, kun je je uitschrijven als GOEDe Vriend door een mailtje te sturen naar 
  contact@cooperatiegoed.nl.

  Inschrijving gelukt? Welkom!