Meld je aan als GOEDe Vriend

Als GOEDe Vriend help je energiearmoede verlichten en klimaatverandering tegengaan. Het kost je niets, maar heeft een enorme impact.

GOEDe Vrienden maken echt het verschil

1. Hoe meer GOEDe Vrienden, hoe groter de beweging en hoe groter onze stem: “het kan anders”. Het geld dat de energieprojecten opleveren, geven we weg aan mensen met een smalle beurs. In plaats van dat het verdwijnt in de zakken van buitenlandse investeerders. Met een grotere beweging kunnen we hierin meer voor elkaar krijgen. Samen kunnen we meer dakeigenaren en overheden overtuigen om mee te doen bijvoorbeeld.

2. Als je GOEDe Vriend bent, weten we je te bereiken wanneer we je nodig hebben voor een energieproject in jouw buurt. Op dat moment nodigen we je uit om GOEDe Buur te worden. GOEDe Buren zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de zogenaamde postcoderoosregeling. Zo maak je het ons mogelijk het opwekproject uit te kunnen voeren. En dus de opbrengsten te kunnen weggeven in jouw buurt.

Lid worden

Om lid te worden, vul je onderstaand formulier in. Je ontvangt dan van ons de inloggegevens voor je GOED-account, waar je jouw lidmaatschap definitief kunt maken.

Het huishoudelijk reglement van coöperatie GOED vind je  hier. Voor de statuten klik je  hier.

Let op! Je kunt je e-mailadres voor maar één persoon gebruiken. 
Meld je iemand anders ook aan? Gebruik dan diens (of een ander) e-mailadres. Maken jullie gebruik van hetzelfde e-mailadres en wil je toch lid worden, 
e-mail ons dan je voornaam, achternaam en adres. Je ontvangt dan alsnog je lidmaatschapsbevestiging, nadat je per e-mail akkoord bent gegaan met onze privacyverklaring. Je krijgt dan geen eigen account op Mijn coöperatie GOED. Hiervoor is namelijk een ‘uniek’ e-mailadres nodig.


    Gegevens van de contactpersoon:

    Uitschrijven?
    Wanneer je het zat bent om GOED te doen, kun je je uitschrijven als GOEDe Vriend door een mailtje te sturen naar  contact@cooperatiegoed.nl.