EventBar
in Lichtenvoorde

Lees hier alles over het project.

In Lichtenvoorde vind je EventBar: een barspecialist voor evenementen. Ze verhuren sfeervolle retro en vintage bars, meubilair, verlichting, koeling en meer.

Het pand waar dit alles ligt opgeslagen heeft een groot dak waar eind april 2022 maar liefst 252 zonnepanelen op zijn gelegd. Een deel daarvan, 56 panelen, is voor eigen gebruik van EventBar. De andere 196 wekken stroom op voor coöperatie GOED.

De opgewekte stroom van die panelen wordt verkocht aan Greenchoice en de opbrengsten worden ingezet tegen energiearmoede in de buurt van het dak.

1. Pand EventBar met de zonnepanelen, 2. Bram Reukers (Tenten Solar) en Igor Krabben (EventBar), 3. EventBar 

Interview met de dakeigenaar: Igor Krabben

We interviewden de eigenaar van EventBar, Igor Krabben, over het project. Ook spraken we kort met Bram Reukers, commercieel directeur van Tenten Solar.  Klik hier voor het interview.

GOEDgeld voor mensen in energiearmoede

Coöperatie GOED gaat in gesprek met de gemeente Oost-Gelre en maatschappelijke organisaties zodat de opbrengsten terecht komen bij mensen die dat het hardste kunnen gebruiken.

Over EventBar

U kunt bij EventBar terecht voor de verhuur van sfeer- en omzet-verhogend materiaal voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Met hun retro en vintage bars, stijlvolle meubilair, koeling en meer brengen ze sfeer en uitstraling op een event of feest.

GOEDe Vriend van dit dak

Maak jij dit project mogelijk door GOEDe Vriend in de buurt van het dak te zijn? Dat kan als jij (of je bedrijf) in een van de volgende postcodes woont: 7122, 7121, 7131, 7132, 7134, 7135, 7136, 7137 (zie ook het kaartje hiernaast).

Meedoen kan altijd! Ook als het project al gerealiseerd is. 
Ook als een project in jouw buurt al gerealiseerd is, kun je je aansluiten als GOEDe Vriend. Je bent dan automatisch Vriend van elk nieuw project dat in de buurt gestart wordt, én hoe meer GOEDe Vrienden, hoe duidelijker het is dat en waar er behoefte is aan een sociale en duurzame samenleving.

Wil jij onze missie steunen?