De Witte Schuit 
in Groningen

Lees hier alles over het project.

Het cultureel maatschappelijk centrum De Witte Schuit zit in een oude verffabriek aan de Timpweg in Groningen. Op het dak komen dit jaar zonnepanelen. 156 stuks!

32 zonnepanelen zijn voor eigen gebruik en de rest, 124 panelen, is beschikbaar voor coöperatie GOED. En de opbrengsten daarvan gaan naar mensen in de buurt in energiearmoede.

Woon jij in de buurt van het dak? Dan kan je helpen!

Om dit project door te laten gaan, zijn mensen en bedrijven in de buurt nodig die GOEDe Vriend zijn van coöperatie GOED. Dat is namelijk nodig voor het ontvangen van een subsidie. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Dus woon jij in een van de volgende postcodegebieden?
9713, 9714, 9715, 9716, 9723, 9731, 9732, 9734, 9735, 9737, 9738
Dan kun jij impact maken in jouw buurt.

Doe je ook mee?
Het kost niets! En het is een hele makkelijke manier om bij te dragen aan een duurzame en sociale samenleving. Meld je hier aan!Over De Witte Schuit

Stichting de Witte Schuit is een cultureel maatschappelijk centrum in de stad Groningen. Zij bieden plek aan culturele en maatschappelijke initiatieven, ondernemers, verenigingen en gezelschappen. Samen creëren ze een mooie plek waar iedereen kan meedoen.

In het gebouw is altijd iets te doen. De Witte Schuit huisvest veel verschillende initiatieven en ondernemers. 11 van de ruimtes worden gebruikt door kunstenaars en ondernemers die fulltime bij hen werken. Daarnaast zijn er 3 grote studio’s en 2 kleinere ruimtes die zij per uur of dagdeel verhuren.

Wil jij onze missie steunen?