GOED verhaal in Assen


Deel jij ons verhaal ook? Samen groene energie opwekken en de opbrengsten delen: daar staat coöperatie GOED voor. Samen komen we aan de 300 leden!

GOED zonneweide Assen

Met elkaar zorgen we ervoor dat de opbrengsten terechtkomen bij huishoudens in (energie)armoede, sport-, cultuurinstellingen of bij sociaal-maatschappelijke organisaties die zich inzetten om  kansenongelijkheid tegen te gaan, zodat steeds meer mensen kunnen meedoen. Blijf op de hoogte van het project via de projectpagina van Assen

Deel het Assense GOED verhaal

Wil je ons helpen om nog meer mensen in Assen te bereiken om zo samen meer impact te maken? We hebben als doel om tenminste 300 huishoudens als lid bij ons coöperatie in Assen te verwelkomen.

Naast dat GOEDe Vrienden met hun lidmaatschap ervoor zorgen dat deze zonneweide duurzame energie opwekt ter grootte van hun energieverbruik en we met de opbrengsten ervan armoede en sociale ongelijkheid kunnen tegengaan in Assen, kunnen leden er daarnaast ook voor kiezen om hun spaargeld beschikbaar te stellen tegen een fijne rente.

Sla onderstaande promotiemateriaal op, kopieer de teksten en deel ze in je eigen netwerk. Zo maken we samen nog meer impact.

De schop gaat de grond in! Deze zomer bouwen we de coöperatieve zonneweide bij de afslag Assen-West aan de A28.  🌞 

De opbrengsten worden verdeeld in Assen. Jij weet wat er in Assen speelt. Welke dingen in Assen belangrijk zijn. Word ook lid en beslis mee over de besteding van de opbrengsten. Bijvoorbeeld om de verbinding tussen mens en natuur te versterken.

Een betere wereld begint in Assen. Het kost niks, én heeft een grote impact. Meld je aan via cooperatiegoed.nl/aanmelden 🌱 


Ik ben lid van coöperatie GOED. Daardoor maak ik het medemogelijk dat we de coöperatieve zonneweide in Assen kunnen realiseren (zonneweideassen.nl). Maar we zijn er nog niet. Om de zonneweide te financieren hebben wij de SCE-subsidie aangevraagd. Deze toewijzing is akkoord onder voorwaarde dat er 300 Assenaren bij ons zijn aangesloten.

Doe je mee? #GOEDzo

De schop gaat de grond in! Deze zomer bouwen we de coöperatieve zonneweide bij de afslag Assen-West aan de A28.  🌞 

De opbrengsten worden verdeeld in Assen. Jij weet wat er in Assen speelt. Welke dingen in Assen belangrijk zijn. Word ook lid en beslis mee over de besteding van de opbrengsten. Bijvoorbeeld voor projecten die ervoor zorgen dat iederéén kan sporten.

Een betere wereld begint in Assen. Het kost niks, én heeft een grote impact. Meld je aan via cooperatiegoed.nl/aanmelden🌱 Wij gebruiken de energietransitie om maatschappelijke problemen zoals armoede en kansenongelijkheid tegen te gaan en te behouden en versterken wat van waarde is voor zoveel mogelijk mensen.  Bij coöperatie GOED word je lid omdat je het belangrijk vindt dat we met duurzame-opwekprojecten diegenen helpen die achterblijven.

Op de hoogte blijven

We houden alle Vrienden op de hoogte via de nieuwsbrief. Daarvoor hoef je je niet aan te melden.

Je kunt ons ook volgen op social media:

Lidmaatschap

In de statuten is de missie vastgelegd en staat informatie over de algemene ledenvergadering.

In het huishoudelijk reglement staan alle regels, richtlijnen en afspraken.

Gegevens beheren

In Econobis beheer je je gegevens en kan je je verbinden aan een project in jouw buurt (GOEDe Buur worden).

Econobis is van Energie Samen (de koepel van alle energiecoöperaties in Nederland).