Coöperatie GOED op plek 72 Trouw Duurzame top 100

Wat een erkenning! Coöperatie GOED is opgenomen in de prestigieuze lijst van Trouw: De Duurzame 100 van 2022. De jury heeft ons initiatief op plek 72 gezet. 

Opgenomen zijn in deze lijst was stiekem een lang gekoesterde wens van Hotze en Musetta: erkenning dat we met z’n allen op de GOEDe weg zijn en gezien worden in wat we proberen te bereiken!

Bijna zouden we zeggen: en nu aan de slag om volgend jaar te stijgen op de lijst! Hup, naar de eerste plek. En toch zeggen we dat niet, want hoe tof zou het niet zijn als wij hard aan de weg blijven timmeren, maar dat we links en rechts ingehaald worden door nieuwe initiatieven die nóg meer bereiken dan wij? 

Dus ja, wij gaan door met ons doel om nog meer impact te maken. Of we daar een plek hoger mee op de lijst komen? Geen idee, maar het allerliefst eindigen we met dezelfde inzet op plek 1000. Want dan weten we dat er 999 initiatieven zijn die nóg meer impact maken dan wij… dat zou een hele geruststelling zijn in deze tijd vol crisis, ongelijkheid en armoede.